fbpx

Vores Services

Facebook & Google Ads, Commercial & Event video, Webdesign

Vær den førende virksomhed i din branche

En Komplet digital løsning til din virksomhed

WOW MEDIA tilbyder bl.a. en komplet løsning til annoncering med Facebook Ads. Da vi både har en Facebook specialist og professionel videograf in-house, kan vi ikke bare samle alle aktiviteter i ét og samme sted, men også levere til en bedre pris.

FACEBOOK & GOOGLE ADS

Afkastorienteret annoncering med Facebook og Google Ads. Vi har fokus på at skabe en positiv forretning for vores kunder.

Video

Videomateriale produceret af professionelle og skabt efter dine behov. Vi tilbyder produktion af reklamekampagner, virksomhedspræsentationer, interne video og klips til sociale medier.

(Kommer SNART) Online kurser

Online kurser i webdesign, online annoncering og videoproduktion.

Hjemmeside & Webshop

Har din virksomhed brug for en ny hjemmeside eller webshop, så kan du trygt vælge os. Vi designer simple og flotte hjemmesider og webshops i WordPress og Shopify.

Vores grundværdier

Personlig kontakt

I WOW MEDIA får du én fast specialist tilkoblet din virksomhed, som du har fri mulighed for at kontakte. 

Fokus på behov

Vi sørger altid for at afdække jeres behov, før et samarbejde påbegyndes. På denne måde sikrer vi altid, at jeres behov opfyldes og der er overensstemmelse med forventningerne.

Tillid er centralt

Mange af vores kunder har tidligere haft dårlige oplevelser med et bureau. Vores fokus ligger derfor i tillid. Når du vælger WOW MEDIA, vælger du et bureau med integritet.

Du har spørgsmål - Vi har svar

Ofte Stillede Spørgsmål

Vi arbejder med store som små budgetter. Som en tommelfingerregel anbefaler vi et minimum budget på 10.000 kroner per måned. Arbejder du med et mindre budget, kan det mange tilfælde ikke svare sig at have et bureau tilkoblet, hvorfor vi i det tilfælde anbefaler vores kursus i online annoncering for begyndere.

Er du nyopstartet vil det i mange tilfælde ikke kunne svare sig at have et professionelt bureau tilkoblet, da honoraret typisk overstiger dit månedlige annonceringsbudget. I de tilfælde kan vi anbefale vores kursus i online annoncering eller webdesign for begyndere. 

Som en tommelfingerregel kan det svare sig at samarbejde med et bureau ved et annoncebudget på over 5.000-10.000kr.

Alle hjemmesider bliver designet i WordPress, i programmet Elementor. Elementor gøre det muligt for vores kunder at redigere i deres side, uden det store besvær.

Webshops designes som udgangspunkt i Shopify, da denne platform typisk er utroligt intuitiv for vores kunder.

Vi har hjulpet flere virksomheder med oprettelse og opsætning af Google- og Facbook Ads konti og vi hjælper også gerne dig.

En typisk video vil være mellem 30-120 sekunder. Vores erfaring viser at videoer på 30-60 sekunder fungerer bedst markedsføringsmæssigt. Dog afhænger videolængden af dit produkt, behov og ønsker.

Intet problem! Vi har en række stand-ins vi kan tilkalde. Dette koster dog ekstra.

Selvom vi specialiserer os i annoncering på Facebook og Google, afhænger det rigtig meget af din virksomhed, når det kommer til hvilken kanal der skaber de bedste resultater for dig. Typisk vil et mix mellem Facebook og Google skabe gode resultater for de fleste.

Ja, du beholder rettigheden til videoen så snart den er leveret. 

Vi stræber efter resultater

Hør mere om hvad vi kan gøre for dig

Denne side anvender cookies, for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse på sitet.

Kontakt os i dag

Indtast din email, Så kontakter vi dig.